Höstdagjämning

...eller höstdagsjämmer kanske hade passat bättre.
Mornarna blir allt mörkare och det känns bara mer och mer motigt att stiga upp ur sköna sängen och ta tag i dagen.
Antagligen är det väl en övergångsperiod som man inom en framtid anpassar sig till, men tills dess...trötthet...

Hösten är alltså här "på riktigt" och då var det dags att rensa ur garderoberna på sommarkläder, frakta dem vidare ner till förrådet, bara för att återvända upp till lägenheten med högen av vinterkläder och en massa annat "oj-var-den-där...den-kommer-nog-till-användning-saker"...
Det är fantastiskt hur mycket man samlar på sig egentligen...och att vissa saker ska vara så svåra att göra sig av med!
Jag är inte typen som gillar att ha en massa pynt och pryttlar omkring mig, utan vill mest ha det rent och öppet och är relativt bra på att göra mig av med saker som bara ligger och skräpar och tar plats, men med de saker som besitter något slags affektionsvärde är det lite svårare...får jobba vidare på det... ;)

Mycket att göra de kommande dagarna...agendan är fulltecknad och listor som minneshjälp är skrivna.
Skolarbete varvas med planeringen för den annalkande 30-års festen och däremellan ska några pass på gymmet, shopping, samt umgänge med vänner också klämmas in!
Mycket att hålla ordning på, men med stora förhoppningar om att det nog ska lösas på bästa sätt :)

Har nyss rullat lite chokladbollar och ska nu kika lite på elaka Gordon Ramsey innan sängen stundar...

//Maryly

DAGENS;
- Middag

Dagen till ära bestämde jag mig för att tillaga den norrländska "national-rätten" Palt!
Denna utsökta rätt serverades (som sig bör) med lingonsylt och smör, samt ett glas mjölk till.
Runda, traditionella paltar med fläsk i tillagades, men även flata (utan fläsk) som satt precis där de skulle i lille magen och som sedan också ledde vidare till det förväntade stadiet...paltkoma.
Eat that Gordon!  ;p



Paltar på kokning



Redo att avnjutas...yummie!


Monday blues...

Denna dag kommer inte att gå till världshistorien som en av de bättre.
Otroligt seg start på en ny vecka och från det att jag steg ur sängen tidigt imorse så har känslan av att all energi kramats ur mig som smutsvatten ur en gammal disktrasa infunnit sig.
Måtte det vända imorgon...

För att underhålla mig och för att försöka ta mig ur denna måndags-melankoli så har jag, efter avslutad dag i Borås, varit på gymmet och svettats, pysslat lite saker här hemma, samt bakat en dubbelsats med mumsiga kolakakor.
Lite tv-tittande har det också blivit...och nu var det slut på reklamen på 3:an och jag ska återgå till att roas av de svenska Hollywoodfruarna...debatten om Anna Anka är jag alldeles för trött i hjärnan för att orka ge mig in i ikväll...

Peace Out

//Maryly

DAGENS;
- Underhållning


Lördagsmorgon

Men, vad gör jag uppe redan klockan 08:00 denna lördagsmorgon kan man fråga sig..?
Ja, det kan man faktiskt, för trött är jag och har inget som egentligen hindrar mig från att krypa ner i sängen igen och somna om...

Men eftersom gårdagskvällen blev relativt lugn så tänkte jag ta tillfället i akt att stiga upp tidigt idag för att ta till vara på så mycket som möjligt av denna lediga lördag, då även en massa ärenden på stan behöver avklarars.
Att också solen strålar från en klarblå hösthimmel gör det hela så mycket bättre!

Gårdagens besök på Modelhouse pågick i lite över tre timmar och var faktiskt riktigt roligt!
Jag blev behandlad nästan som en liten prinsessa då jag blev mottagen av vänliga människor, snyggt sminkad och stylad, samt lekte loss under själva fotosessionen.

Jag hade en önskan om att inte ta så många av de här "normala" (och i mitt tycke lite halvtråkiga) modellbilderna, så med egen kreativitet och fotografens vägledning riktade vi in oss på bilder åt det mer reklam-lika hållet.
Snubben som fotograferade var hur cool som helst, och det var inga problem att efter några bilder glömma bort den lilla gnutta av nervositet som infunnit sig i magen innan det hela skulle börja.

Två ombyten hade jag med mig för att fotas i, ett lite "finare" och ett rockigt, och när bilderna var knäppta fick jag sitta ner för att titta igenom dem och välja några av de jag ville behålla med mig därifrån.
Några kronor fattigare, några bilder rikare, och med en rejäl boost av självförtroendet från människor med servicemind på topp, var det sedan dags att lämna studion för en kväll hemma med middag, bubbel och lite fredagsmys! :)

Nu vankas det en varm och upfräschande dusch, sedan är det dags att ta tag i -och bara njuta av denna underbara lördag!

//Maryly

DAGENS;
- Bilder

Har ju inte hunnit med så mycket dag än, så jag bjussar på några bilder från gårdagens photoshoot bara...






Kvällsrader...

...världens längsta man på tv-nyheterna (2,47!) och nymålat nagellack i en "murrig" lila nyans.

Dagen började med en varm dusch för att vakna upp ur koma-stadiet, sedan blev det en rask promenad till Guldheden där grupparbete med marknadskommunikationsplan sysselsatte mig och tjejerna i några timmar.
Dock kom det lite saker emellan, som det så ofta gör, och efter ett quiz i ett glossigt magasin besitter jag nu vetskapen om att jag har någon slags samhörighet med Athena, krigsgudinnan i grekiskmytologi...vilket kanske inte känns helt osannolikt i och för sig..? ;p

Det pratades lite 90-tals musik och ett sådant där otroligt störande och frustrerande letandes i minnesbanken inträffade eftersom jag vare sig kom på artist -eller låtnamn på en musikvideo jag skulle beskriva.
Jag kom heller inte ihåg så mycket av videon tyvärr...bara att det var något om att artisten (eller artisterna?!) var på en båt som gungade (...sjönk?), att det var runda fönster genom vilka man såg vågor och fiskar, samt att det var en kvinnlig sångröst.
Inte en enda jäkla textrad kan jag komma på ens...men att typ refrängen låter som; leidoo leidoo da da da da da da...  ;D

Löser någon detta mysterium åt mig så blir jag jätteglad...inte för att musikvideon är av så stor vikt i sig, men bara för att komma ifrån själva grejen och irritationen över att inte veta! 

Fick även ett telefonsamtal, en inbjudning till Modelhouse för att få komma och bli sminkad, stylad och fotograferad imorgon.
Kändes som en rolig grej och rätt schysst att bli "upp-hottad" sådär på fredagseftermiddagen, så jag tackade ja och har nyss packat ihop lite kläder för foton i olika stilar och så får vi se sedan vad det blir av det hele...

Natt-tv vankas nu...as usual...och imorgon börjar helgen! :)

//Maryly

DAGENS;
- Lycko-tack

Att det gick bra för pappa med besöket på sjukhuset i Umeå, samt att inget livshotande verkar vara i görningen...



Magkniiip!

Aj och oj och usch och ve!

Sitter här med magknip-deluxe och försöker komma på någon ställning som underlättar krämporna...
Har haft värk i över tre timmar nu och det känns som att jag håller på att gå sönder...måtte jag i alla fall kunna somna och få en lugn natt(!)

Har ätit värktablett, prövat varm vetesäck, the, massage...men inget vill hjälpa...fattar inte vad det är som är fel..?!

Inte har det blivit bättre efter några timmars knåpande och knepande med konsten (och frustrationen!) att ladda upp bilder på ett "icke-normalt fungerande" Facebook heller...men nu ligger bildbevisen från London-resan äntligen uppe, och det är ju alltid en tröst...

Näe, nu måste jag lägga mig ner, pallar inte att sitta upp mer...lång dag, enorm smärta, trötthet...over and out.

//Maryly

DAGENS;
-Blä!

Magondheten...

ledsen mage...

Gäääsp...

Bara några rader innan tröttheten helt däckar mig...

Den intensiva London-trippen med få timmars sömn satte sina spår, likaså allt promenerande.
Inte blev det mycket bättre av de saker som skulle avklaras igår, eller att jag idag lagt ännu över en mil av fotsteg bakom mig...trött i kroppen, trött i sinnet.

Tillbaka till vardagen kändes allt annat än lockande...
Men det var bara att ta tag i den nya veckan och skolarbetet man lyckats förtränga under dagarna som passerat.
Grupparbete med tjejerna uppe på Gråberget...inte så mycket pluggande som avklarades, men väl lite "intressanta" diskussioner om hermafroditer och bajskartor... ;p

Har nyss druckit en stor kopp the och myst på filten framför tv:n till programmet Svenska Hollywoodfruar...ja, vad ska man säga..? Intressant att se hur skilda världar och verkligheter vi människor lever i...och visst kan man förvånas och skaka på huvudet åt mycket, men jag kan ju lugnt erkänna att jag personligen inte hade haft något emot ett fett bankkonto med möjligheten att leva lyxliv i olika juveler och kreationer...dock inte till vilket pris som helst...

Imorgon vankas det resa till Borås för seminarie i direktmarknadsföringskursen och jag ska strax läsa igenom arbetet ytterligare en gång för att försöka vara relativt förberedd att hänga med i diskussionerna.

Lev å må!

//Maryly

DAGENS;
-Irritationsmoment

Något är fel med internet (?!) och driver mig nästan till vansinne!
Satt i ca 2X30 minuter för att försöka ladda upp bilder från London på fejjan...men icke!
Och Msn loggar på -och av sig självt...
Inget tålamod för fler försök ikväll, får bli imorgon istället.


Back From London

Ja...var ska man börja egentligen..?
Hur sammanfattar man några otroligt intensiva och fantastiskt underbara dagar här i en blogg på bästa sätt?
Det är omöjligt att göra denna upplevelse rättvisa genom detta skrivande, men jag ska försöka so...
...here we go;

Resan

Som det går att utläsa från tidigare skrivna blogginlägg, samt ni som känner mig väl, förstår ju att flygresan för min del var en allt annat än behaglig upplevelse...eller jo, det var den nog...för den gick fantastiskt lungt och smidigt tillväga, och jag var nog den enda passageraren som satt introvert, kallsvettig och med grym dödsångest... ;p

För att försöka fokusera på något annat, samt hålla den lurande paniken under kontroll, så ägnade jag mig åt skrivande och här är några rader från planet;

Säkerhetsgenomgången körs, bälte och flytväst demonstreras (varför inte fallskärm?!)
Det brummar, det surrar, det viner.
Nu rullar vi...
...nu lyfter vi!
Trycket ökar, ilande känsla i magen, djupa andetag.
Nedanför ett grått Göteborg.
Varje nerv i kroppen är på helspänn, öronen lyssnar efter ljud jag ändå inte förstår mig på, det drar kallt i kabinen.
Bryter genom molnen mot ett bländande solsken...ett landskap av fluffigt vitt breder ut sig.
Stiger, stiger, stiger...huvudvärk, handsvett, ytterligare djupa andetag.
Spanar på medpassagerare...de ser relativt lugna och "normala" ut...kanske kan jag också vara det då?
Spanar på min kära sambo bredvid...får en medlidande och lugnande blick...som efterföljs av ett flin...
Tänker att det är intressant det här med hur icke-rationellt rädslan fungerar.

Ja, kära vänner...det var ett litet smakprov på flygrädsla det.
Men ner kom vi och lättnaden var stor då jag klev ur planet på Stansted och kände fast mark under fötterna igen!



Ovan molnen, med engelsk landsbygd under oss



I made it..!

Från Stansted tog vi oss sedan vidare med bussen mot Victoria Station.
Fullt med folk som trängdes och skulle åt diverse håll då vi banade oss fram mot en automat för att köpa biljetter till tunnelbanan.
Jag stoppades av en reklamutdelare som tyckte att jag skulle ha IKEA-katalogen...jaha, man kommer till London...till England...och blir erbjuden svensk svensson-design det första som händer ;)

Från Victoria bar det av med tunnelbanan till Paddington Station och vårt hotell bara en gata från stationen.

Boendet

Castleton Hotel var det som skulle vara vårt hem under de kommande dagarna.
Ett litet, mysigt hotell i den fina kvarteren i Bayswater.
Vi blev vänligt välkomnade av en indier med stor gästfrihet, fick en något annorlunda nyckel med alldeles för stor tofs och tog oss upp för knarrande, heltäcknings-matts-beklädda trappor till vårt rum på andra våningen.
Rummet var litet...väldigt litet...det rymdes en stor säng typ...hehe...men det var väldigt fräscht, fin utsikt och kändes som hittat för oss båda.
Läget gick absolut inte att klaga på då det bara var några hundra meters gång tills man var ute på Oxford Street, eller inne i Hyde Park...för att inte tala om kvarters-puben ;)



Hotellt By Night



THE key...

Maten

Att det blev ändrade kostvanor för undertecknad i London var ju näst intill oundvikligt...det kalasades på både de ena och de tredje onyttigheter...och jag tror knappt jag såg skymten av en frukt, en sallad, eller något som helst fiberbaserat under hela vistelsen...

Frukosten på hotellet var "engelsk-standard" och bestod av toast med marmelad, bacon (julskinka) och äggröra, samt vita bönor i tomatsås(?!) som sköljdes ner med the, kaffe och/eller apelsinjuice.
Jag, som inte gärna sätter i mig ovanstående det första jag gör, drack min morgonlatte på Starbucks jag... ;p

Dock fick jag ju prova på den efterlängtade portionen med Fish and Chips!
Denna überfriterade måltid intogs (med god aptit) uppe i Camden´s Food Market, där vi efter en halv dags strosandes, tittandes, shoppandes och trängandes satte oss ner vid kanalen för lunch-paus.



"National-rätten"

På fredagen, efter en heldag med shopping efter Oxford Street, Bond Street och Regent Street, traskade vi rätt så hungriga runt Picadilly Circus där vi fann Thank God It´s Fridays...och med tanke på namnet och dagen så kunde det ju inte bli ett annat ställe att käka på :)



Oh Yes!

Ute på kvällspromenad på så "råkade" vi också hamna utanför en av elake kocken Gordon Ramsay´s restauranger Claridge´s...där åt vi dock inte, men sneglade in lite försynt ;)



Fuck! ...säger Gordon...

Glass...världens godaste glass (!) intogs på en supercool glassbar inne på Selfridges som bar det finurliga namnet God Save The Cream och verkligen är att rekommendera!
Grym design, toppenservice och bara ett så grymt schysst koncept...vit och mörk chokladglass landade i en
härlig symfoni i min mage :)



Ice, ice baby...



Yummie, yummie, yummie...I got love in my tummie!

Sedan var det förstår en hel del annat smått (stort) å gott som intogs under dagarna också...

Nöjen & Sevärdigheter

Det fanns verkligen ALLT att se och roa sig med...om man bara haft mer tid!
Vissa prioriteringar fick dock göras...tråkigt att stryka saker ur listan, men samtidigt glädjas åt det man faktiskt hann med :)

Jag kan med stolthet säga att vi hann med diverse pub-besök på genuina engelska pubar.
Vi såg England spöa skiten ur Kroatien i fotboll på kvarterspuben över en kall Stella, och stämmningen var på toppnivå...ljudnivån var på toppnivå...glädjen och gemenskapen var på toppnivå!

Vi hann med Londons innerstad by night, Camden, ShoppingSoho, Chinatown morgonpromenad med latte genom Notting Hill och Portobello Road vidare ner genom Kensington Gardens och Hyde Park...ja, jag kan inte ens tänka mig hur många mil vi har gått, men det var värt vart enda steg!

Nöjet med stort N var dock musikalen Wicked.
Vilken dröm...att äntligen få uppleva en musikal live i West End!
Johan´s mamma ska ha det största tacket för att hon bjöd oss två på denna fantastiska upplevelse och gjorde så att en länge efterlängtad dröm gick i uppfyllelse!

Apollo Victoria teatern var kvällen till ära ljussatt i ett grönt sken och förväntningarna var stora då vi satte oss tillrätta bland de andra besökarna i salongens stolar.
Showen började och tiden försvann...
In i en värld av musik och teater, med fascinerande dekor och fantastiska musikalartister...vilken story, vilken alldeles, alldeles underbar kväll!



Mary på musikal! ;D

Andra nöjen och sevärdigheter som också avklarades var det enorma och lyxiga Harrods, där jag inte hade haft några som helst problem att spendera mer tid och pengar om bara agendan och plånboken hade tillåtit det ;p

Buckingham Palace
var ett annat stopp på vår resa där vi såg vakterna rida förbi på väg till sitt vaktombyte, men inga kungligheter lyckades vi spana in.



Turist-posé

Sedan var det lite stopp vid Speakers Corner, Marble Arch, Trafalgar Square, Covent Garden, Tower Bridge...och ja...mycket, mycket mer..!
Som sagt, en text gör det hela inte rättvisa...



Hyde Park


Is-skulpturer i Covent Garden



Picadilly Circus



Hellooo!

Fler bilder kommer inom kort att läggas upp på Facebook...

Hemresan

Det var inte utan ett visst vemod jag tog farväl av denna underbara stad...
Tillbaka till "verkligheten" och vardagen i Göteborg lockade inte, och flygresan kändes precis lika oangenäm som vanligt...

Vi tog vårt pick och pack, checkade ut från hotellet och tackade för en trevlig vistelse, tog bussen ut till Stansted igen, hade för tung väska och fick packa om vid incheckningen, blev stoppade och fick packa om (och slänga saker..!) i säkerhetskontrollen, shoppade taxfree, sprang till gaten och kom slutligen ombord på planet mot Göteborg.
Lyfte och lämnade London.

Tackade högre makter när vi landade på Göteborg City Airport för att jag överlevde även denna flygresa och för att nu få bära ett vackert minne av en underbar upplevelse i bagaget.

Trött men lycklig anlände jag så till lägenheten för en lugn lördagkväll med hemma-mys tillsammans min älskade Johan...
Tack för en underbar resa min finaste...och London, I´ll be back! ;D



//Maryly


London here we come!

Tomorrow, tomorrow...bär det iväg till den engelska hufvudstaden! :D

Har spenderat dagen i hemmet med lite plugg, plockande och packande, samt tappert tvingat i mig diverse huskurer mot krassligheten.
Känner mig faktiskt lite piggare nu såhär i kvällningen, men om det beror på att resnerverna ligger och vibrerar utanpå kroppen eller ej vet jag inte riktigt... ;p

Ständigt denna resfeber...och alltid då det ska till att transportera sig upp i luften med flygplan...
Huuuga, denna flygrädsla blir tyvärr inte bättre med åren...snarare tvärt om, men jag kan ju inte låta rädslan styra mig och försöker istället se till att uppehålla mig med andra saker och fokusera på allt roligt som väntar då jag (förhoppningsvis!) landar säkert och känner trygg, stabil mark under fötterna igen.

Åh, vi har så mycket planerat jag och min kära sambo...såå mycket man vill hinna med att se och göra!
Antagligen kommer vi inte att hinna med hälften ens...men eftersom det blir mitt allra första möte med London, ja England överhuvudtaget, så känns det bara helt underbart att få åka dit och...bara vara! :)
Känns också riktigt skönt med en liten "mini-semester" bara vi två tillsammans, med tanke på hur hektisk tiden som kallades "semester" i somras var med fullt av aktiviteter och människor på besök.

Några av de saker jag absolut vill uppleva och bocka av från listan är dock;

- Harrods
- Musikal i West End
- Fish & Chips
- Camden
- Pub-häng
- London Dungeon
- Promenera med en Starbucks i Hyde Park

...som sagt, några saker bara ;)

Tidig start imorgon, så nu ska jag kolla över packningen och sedan placera mig till rätta i tv-soffan för att försöka hitta någon slags kvällsro...
Om det hinns med blir det kanske några rader från London...om inte, tell you all about it later! ;)

Puss å Kram!

//Maryly

DAGENS;
-Dilemma

Packningen...
What to bring? What to wear? What to do?  ;p

 
  





Halsduk

Helgen ska sammanfattas med tre ord; Fest, Oro, Förväntan

Fest med den rätta helgkänslan i kroppen...bubbel, babbel, musik, nya bekantskaper, pub, sena timmar, natta-mat, levande ljus, skumbad...

Oro över pappa som åkte in med ambulans till sjukhuset igår morse.
Läget stabilt, men ingen kan riktigt säkert säga vad "felet" är än...avvakta och hoppas...

Förväntan inför kommande London-resa!
Blandas förstås med oro över pappa just nu, men får utgå från senaste meddelandet från mamma om att läget trots allt var under kontroll och jag kunde slappna av (lättare sagt än gjort...) och försöka se fram emot en rolig resa istället...I´ll try, och lite res-nerver har faktiskt redan gjort sig tillkänna!  ;p

Något annat som tyvärr också gjort sig tillkänna är känslan av krasslighet...aj,aj...det får inte hända nu!
Tung i huvudet, ont i hals och kropp...
*peppar, peppar...ja, hela saltkaret också för den delen!*
Men ni vet ju vad som gäller...whiskey och vitlök vänner, whiskey och vitlök...

Sitter nu här, mätt i magen av kvällens taco-paj och efterföljande dumlekolor, med halsduken lindad om halsen.
Ska alldeles strax förflytta mig till soffan för kvällens film...återigen är söndagsslöheten ett faktum.

Puss

//Maryly

DAGENS;
-Acessoar



...typ ;)


Månsken

Satt och slappade i soffan framför tv:n och såg ett starkt ljus reflekteras i ett av fönstren i huset mitt emot.
Trodde först det var "någons" taklampa som speglade sig, men formen var allt för rund och lätta moln svävade så sakteliga förbi genom ljusskenet.
Kunde det vara...månen?
Gick till köksfönstret för att vidare utforska om detta himmelska fenomen syntes till, och det gjorde det.
Trots regntunga skyar och mörka moln så lyser det nu en klar och rund måne ut i natten, starkare än jag sett på länge!

Det är något magiskt över månen, den känslan har jag alltid haft....mystisk, vacker, vilande, vakande...så långt borta, men ändå så nära inpå.
Minns de mörka norrländska vinterkvällarna då jag brukade pulsa ut i skogen bakom huset, upp på berget, sätta mig på någon sten eller bara lägga mig raklång i snön och blicka upp mot himlavalvet...upp mot en lysande måne och tusen och åter tusen tindrande stjärnor...ibland ackompanjerat av norrskenets gröna sprakande.
Tystnad, stillhet, en känsla av totalt lugn...av hur liten man själv är i det stora...det är magiskt!

Många är det sägner som berättats om månen, inte minst om hur fullmånen påverkar människor, djur och natur både i fysisk och psykisk bemärkelse...
I min almanacka är det noterat O=fullmåne imorgon, vilket mycket väl skulle kunna stämma i dubbel bemärkelse då det trots allt är fredag och vankas helgfirande  ;p

Ska snart krypa ner i sköna sängen.
Tidig start och veckans storstädning imorgon...men efter det, då tänker jag ha helg!

Sweet Dreams!

//Maryly

DAGENS;
-Tv-tips!

Kanske influerade kvällens tv-program mig till ovanstående blogginlägg,
men SVT´s serie Skräckministeriet blir en ny favorit.
Kusligheter, parapsykologi,film, litteratur, historia och vetenskap i ett och samma program...me like! ;)

Check it out; http://svt.se/2.107301/skrackministeriet 


Tanzen

Sitter och myser i soffan framför säsongsstarten av Efterlyst, och efter detta är det dags för True Blood denna twistade serie som jag beslutat mig för att ge ytterligare en chans då jag inte riktigt kan bestämma mig för vad jag tyckte om den efter att ha sett starten förra veckan...eller om jag tyckte om den..?

En tidig start på dagen för avresa och plugg i Borås, sedan vankades det ett danspass direkt efter hemkomsten till Göteborg.
Ett fantastiskt roligt danspass!

Det kändes lite spännande...och smått nervös var jag också till en början där jag stod framför spegeln i salen, med stela muskler och omgiven av okända människor.
När musiken och koreografin sedan drog igång släppte dock det mesta...inte tänka så mycket, bara känna.
Fullt ös och dans med inslag av mambo, funk och 90-tal :)
Visst, det märks att det var ett par år sedan man dansade och den personliga koreografin var lite bristfällig här och var...men det var längesedan en timma gick så fort och så underbart att åter bli påmind om hur otroligt kul det är med dans!
It´s a keeper! ;)

Idag är det även en vecka kvar till den efterlängtade London-resan..!

//Maryly

DAGENS;
-Love it!

 


Avslöjat!

Japp, nu är det avslöjat vad innehållet var i det mystiska kuvertet som kom igår...
...och jag blev allt annat än besviken...jag blev överlycklig! ;D

Öppnade det faktiskt inte utan tillåtelse, utan på medgivan från avsändaren, Jultomten, som var lite orolig över att det kanske skulle hinnas med att boka in något liknande -eller en annan aktivitet som krockade rent tidsmässigt.

I kuvertet låg en lapp...och på lappen läser jag...MUSIKALBILJETTER!

Och inte till vilken musikal som helst, utan till Wicked...som är en relativt "ny" musikal som redan blivit en favorit, och till vilken jag också själv tidigare uppträtt med en av låtarna; "What is this feeling"
Och inte är det vilka platser som helst heller...utan alldeles, alldeles framför scenen inne på Apollo Victoria ;)

Weee...it´s a dream come true!
Jag har ju alltid haft en förkärlek till musikaler, sjungit sånger, tittat på tv och film, gått utbildning inom området, och haft möjligheten att få se några live...men aldrig i West End..(!)
Men nu (om allt går enligt planeringen...jaaa, jag är nervös för flygresan!) så är det äntligen dags, som jag längtar och ser fram emot detta!

Världens största TACK! :)

Annars har det mest varit...Tisdag idag...helt enkelt...
Lite plugg, lite fika, lite gym, lite tv-slöande.
Imorgon bär det av till Borås för plugg igen, och sedan tillbaka till Göteborg för ett danspass.
Tänkte att jag skulle återuppta det här med dans lite lätt nu efter några års frånvaro...känns faktiskt jättekul och spännande att se ifall man fortfarande har några sköna moves kvar i sig..?! ;p

//Maryly

DAGENS;
-Förväntan

Ja...här kommer man förhoppningsvis att vistas då, om lite drygt en vecka...










RSS 2.0