House Of Metal 2012

Jajebums...nu har hårdrockarna (och då menar jag de av det lite tyngre slaget) intagit Umeå, och det med besked...helgen stundar och med den House Of Metal!



Entrén till Folkets Hus där hele det högljudda spektaklet kommer att gå av stapeln i diverse lokaler under två dagar...

Är relativt nyss hemkommen från en runda ute i staden där det inte gick att undvika ett konstant myller av svartklädda, långhåriga, korthåriga, skäggiga, sminkade, piercade, tatuerade, solglasögon-prydda, skinn-läder-och nitbärande människor i varierande åldrar.
Gick in en sväng i entrén och "kände av stämningen" (startskottet har ännu inte gått), samt kollade runt lite...
(stämningen var påtaglig...den där braiga stämningen alltså...)



Inne i foajén på storbild annonserades det som annonseras bör! ;)

Ännu en dag här uppe i norr som bjudit på blå himmel och en varm strålande sol!
Dock, aningens blåsigt och takrasen är inte att leka med...
...vilket för mig in på: Gårdagskvällens hjärt-stopp:

Satt ensam och myste i tv-soffan då det plötsligt hördes ett enormt knak i huset, ett enormt brak i huset, ett enormt darrande och skallrande i huset...jordbävningsmuller och sedan takraset de luxe..!
Vårkänslor (?!)

Uträttade mina ärenden inne i city, tog bussen tillbaka hem, och placerade mig sedan ute på balkongen i en stol i sköna solen med ett gott glas rosé...Fredag -it is!


Gott liv...

Nu sänker sig dock solen och jag har återvänt inomhus, poppar musik och ska strax sätta igång med att koka ihop något ätbart till middag.
Ikväll blir det ingen Metal-fest för undertecknad, då det inte är riktigt min "typ" av hårdrock samt att jag laddar inför allt vad morgondagen kommer att erbjuda istället..!

Förutom att min kära Johan kommer hem, landar, meet-and-greet:ar och vimmlar, samt avslutar hela House Of Metal med sitt Amaranthe (!), så ska jag även hinna med en tripp ut till Sävar på förmiddagen för ett dop av min söta brorsdotter; Edina


Klassisk dop-gåva; ett hjärta i silver med hennes månadssten (Oktober, Opal)

...och en hel hoper andra saker också (!) innan det är dags att svira om och ta på sig hårdrocks-party-fejset ;)

Nyligen avslutat telefonsamtal från "storebror" Bosse, som tar en weekend i stan med en vän, erbjöd en pub-runda kvällen till ära..?
Runda vette tusan, men ska nog ta mig en funderare på om det inte kan vara trevligt med en god kall och lite allmänt socialiserande ändå...även fast kvällen kanske inte blir så ung... ;p

Skön helg är det...och jag önskar Er en finfin kväll!

// Maryly


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0