Helg-start!

Hej, hej, hallå!
Fredag -it is!
Helgen stundar...
...and don´t you just love it! ;)

Kvicksilvret har sjunkit allt eftersom veckodagarna avverats och i nuläget sitter undertecknad och knappar i en varm och go lägenhet...men frusen så in i märgen av vinterkylan utanför..!
(tror knappt fingrarna hänger med..)

Vilken vecka...intensiv är bara ett av orden att beskriva den med...
Fullt jobbar-ös och start med tv-programmet Fråga Doktorn, där det bland annat handlade om hjältarna från 'Mot alla odds', Anna och Harald;




Mycket intressant program och ja, man får perspektiv på saker och ting....


Sedan var det pendling och arbete i Lycksele som var i fokus.
(mycket jobb, men grymt kul det med!)
Arbete med slutförande av projekt, samt planerande av förhoppningsvis genomförbara Bröllopsässa i fokus...

...innan det återigen var "storstan" Umeå som gällde.

Bedövad av både bitande kyla och tandläkare (med feting-räkning!) tog Yours Trouly sedan tag i de sista arbetsdagarna på denna vecka med hull och hår!

Go´kväll hägrade med inspelning av både kvällens proram med gäster som; Leif Andrée, Dan Hylander med band, samt bok- filmpanelen.





Arbetet på Svt denna vecka har, as usual, även inneburit makeupartist-jobb inför Lördagens program...som gästas av grymt trevliga och roliga författaren Viveca Lärn, American Idol-vinnaren Chris Medina, samt prisbelönta Roy som bjuder på semlor...missa inte förfesten som sagt! ;)

(och missa verkligen inte efterföljande Melodifestival!!!)



Lördagens hjältar

Efter dagens intensiva (det var såå mycket gäster..!), men absolut roliga arbete...så mötte jag upp med min kära Johan inne i stan för en efterlängtad aw på mysiga TC...ett perfekt sätt att börja helgen på!


Is-bar utanför...



En välförtjänt aw på mysiga TC efter en hård arbetsvecka...god öl och gott vitt i glasen till tonerna av skön musik var vad som gällde...

Lite mat-inköp och sedan hem för att landa hemma i lyan och värmen...

Har tänt massor och åter massor av levande ljus...smuttar på ett glas rött, njuter av att helgen stundar och ska strax sätta mig till bords med min älskade för en sen och relativt "lätt" middag bestående av Tonfisksallad med gott bröd till.

Diverse tv-underhållning och allämnt Fredags-mys följer på det...underbart skönt...slappar efter den gågna veckan och laddar inför morgondagens Melodifestival-start..! ;D

Puss!

//Maryly


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0