Tåen

Sitter och funderar ifall jag kanske brutit lilletån...eller är det bara en redig stukning månne..?
Blå, svullen de luxe och lätt (läs; svårt) orörlig efter en krock med dammsugaren (önskar det vore nåt coolare...) i samband med storstädning av lyan tidigare idag...
...huuuga.

Tog en sväng på stan i ful-skorna (de enda som passade något sånär med tå-eländet) för fika på NK och en insikt om en hel massa uteblivna ärenden på grund av detta lilla och ack så förtretliga "handikapp"...


Musik i lurarna, tidning, fika och café-mys...

Snöyra, landning hemma för is-i-påse på foten (massvis med snö utanför...varför inser man inte det självklara först i efterhand.?), och lite "knyta-ihop-vecko-säcken" innan det bar ut på en skön "efter-städ" tillsammans med min älskade Johan.

Kosan styrdes mot Allstar och deras supergoda After Work...mycket att välja på och den kan varmt rekommenderas!

http://www.allstarbar.se/index.php/vara-restauranger/umea



Vidare sedan för ett stopp mittemot på Bishop´s där vi slog oss ned (helt oplanerat) till bords med ett helgalet gäng av nya bekanta...som bjöd på både öl och en hel massa roliga (och otroliga!) historier..!
Intressant...och alltid lika kul med nya influenser och finurliga karaktärer (!)
Skrattade så tårarna rann åt all galenskap...skönt! :D



Lite nödvändiga inköp på ICA, bussresa hem i den fortfarande pågående snöyran (sluta..!) och nu tar myskvällen vid i sköna soffan framför diverse tv-underhållning...Fredag -it is!

// Maryly

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0