Makeup -det närmar sig...

...Halloween, Examensdag och Flytt..!

Onsdag och jag hade min kära Johan som modell då det vankades makeup för Halloween-tema medallehanda läskigheter (!)
En aning knepande och knåpande, men oj vilken kul lektion...passade undertecknad med teaterbakgrund som hand i handsken! :)


Min karl...The Zombie



Såren skapas med hjälp av vax och latex, Brännskador med hjälp av latex som "ruggas upp", till detta adderas cremebas, skuggor och fejkblod för den sköna döda effekten...hrm...



...aj.

Kvällen avrundades sedan (fullt återställda) med det sedvanliga pub-quizet på gamla goa Dubban...sista gången på ett bra tag...

Idag bidde det mest en dag med "vanlig" skönhetssminkning...och den påtagliga känslan om att dagarna på utbildningen snart är till ända.

Tidigare hemgång och imorgon vankas det examensdag..!
(då ska bland annat betyg för slutfoto och övrigt arbete utdelas, samt mingel med bubbel och gott!)

Tiden på Makeupstudion har gått fort, intensiva dagar har flugit förbi, och ny kunskap har blandats med praktiska utföranden.
Skratt, stress, pestationsångest.
Lyckade makeuper, mindre lyckade makeuper…
Kämparglöd och förhoppningar.
Nya vänner.

Samtidigt som jag är så nöjd att få avklara utbildningen och motta mitt diplom, så är det också med ett visst vemod i hjärtat…
Jag kommer att sakna den givande och roliga tiden på skolan tillsammans med alla härliga människor, men ser också väldigt mycket fram emot nästa steg och vad framtiden har att erbjuda en stolt Makeupartist som mig!

I skrivandets stund så sitter jag ner och tar en paus efter några timmar av rensande och flytt-packande...det är nära nu, riktigt nära..!
Blev bjuden på go´middag då min älskade lagade sin paradrätt "Köttfärsås och Spaghetti", fast med en tvist och riktigt spicy...mmm...me like! :)



Måste också erkänna att jag är rastlös och går som "åsnan mellan två höbalar" vad gäller ett beslut som måste fattas imorgon...
Jag har all anledning att vara glad...men ja...dessa beslut om framtiden...hm...
Hoppas på känslan om att två goda ting går att kombinera! :)

Ska ta det lilla lugna nu framför tv:n och önskar Er alla en fin kväll!

// Maryly


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0