Helgfirande

Åh, vilken underbart härlig Fredag!
Sol och värme (hot! hot! hot!...love it!), ledighet och massa roligheter att se fram emot ;D

Började dagen med en liten sovmorgon, en lång dusch, och sedan var det dags att bege sig till salongen för att bli piffad och ompysslad...välbehövt (!)
Sedan hem igen för frulle-brunch och svida om till en mer somrig-fredagsfeeling-outfit, innan det återigen bar iväg ut på stan för en liten shoppingrunda.

Det inhandlades lite saker till kommande Makeupartistutbildnings-start, lite gott att förtära i helgen både i mat -och dryckesväg, samt diverse andra nödvändigheter;




Svarta makeup-handdukar, bordsspegel, anteckningsblock, sköna inne-skor, nail-art för att fixa finfina naglar, samt lite rosa bubblor var några av de saker som fick följa med hem i kassarna...


Har alldeles nyss förberett lite inför helgens planer...


Handlade nybakade baguetter på Dahl´s Baklucka och fixade två rediga salami-brie mackor att, om vädret tillåter, inta nere vid havet och Turning Torso imorgon...mums!

Det vankas roatrippande ner till Skåneland för hotellövernattning i Malmö, festivalbesök på Helsingborgsfestivalen och lite övriga hitte-på utflykter!
Jag och min älskade Johan tänkte bege oss iväg relativt tidigt med bilen och har bokat rum på mysiga och anrika Mayfair Hotel Tunneln att utgå ifrån.


http://www.mayfairtunneln.com/ 

Det ska bli så obeskrivligt skönt att bara åka iväg och hitta på något roligt, om än för bara ett par dagar, såå välbehövligt...och även också för att fira nya tider med några goda nyheter vi båda blivit varse om i dagarna ;)

Smuttar i skrivandets stund på ett glas Casas Patronales Rosé, ett helt okej budget-rosé att njuta av, lyssnar på musik och ska strax till att fixa helgens party-manikyr.





Väntar hem min kära från jobbet och så får vi se vad kvällen har att  erbjuda..?
Hade en tanke om att köra en favorit i repris och köpa med oss någon god takeaway-middag att avnjuta nere i hamnen, för att sedan ta ett glas på ett mysigt uteställe innan hemgång och laddande inför morgondagen.
Låter i nuläget som en riktigt bra plan, så vi får väl se vart hän det barkar... ;)

Allt gott kära läsare och må ni njuta av en alldeles förträfflig helg..!

// Maryly



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0