Helg-feeling

Fredagseftermidddagen kom så tillslut med efterlängtad ledighet och helg!

Molntäcket lättade och solens sköna strålar behagade till och med visa sig en aning.
Avklarade mina planerade ärenden och mötte upp med finaste Johan för ett gott glas på good ol´Dubban, satt där ett tag och snackade och ja...bara njöt av att känna Fredags-feelingen sprida sig i kropp och sinne.

Hemgång till lyan för en god middag och lite avslappnat fredagsmys med massor av musikpoppande, lite sång, lite planeringar inför framtiden, lite konspirationsteorier, lite funderingar om att köpa en Ö med tillhörande lok (en annan historia, en annan gång..!), samt en väldigt glad nyhet;

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2011/article13327444.ab

Slog Gaga Dansksvenska metalbandet Amaranthe är större än Lady Gaga och Justin Bieber i Japan.

Stoltheten de luxe! <3

Jag hade även fått en inbjudan till Jungle BoogiePark Lane, som bjöd på 10-års firande av tidningen Moore med Bingo Rimer -himself huserandes på stället kvällen till ära.

Klurade lite på om vi skulle orka bege oss dit, men kom fram till (trots tröttheten!) att det kunde vara en kul grej och ett roligt inslag efter en tung vecka.
Sagt och gjort...



Djungeltema, go stämning och fullt ös med en hel jättemassa folk! Bingo med hatt i bakgrunden och Johan är sååå starstrucked...not. ;p



Ett glas gott vitt bidde det, samt en Goodiebag innehållande diverse vesäntligheter -och ovesäntligheter att ta med hem.

Kul kväll! :)


När jag nu sitter här och knappar så är jag glad över denna härligt lediga Lördag bjuder på fint väder och inga som helst måsten.

Tog en liten sovmorgon, gick ner till bageriets Bakficka där jag köpte nybakade bröd och bullar, och efter lite morgomys och piff så begav jag och Johan oss ut i staden.

Det blev lite inköp av diverse nödvändigheter innan vi tog ett stopp nere på bryggan i hamnen för att njuta av dagen, en god glass, spana på snygga båtar, samt en snabb titt på en pågående turnering i Beachvolleyboll.





Har också nyss avklarat lite förberedelser inför kvällens middag, krossat ett glas (helt ofrivilligt!) och blivit jagad av en ilsken geting (också helt ofrivilligt...plus att alla getingar är ilskna och onda i själen!).

Lite koll på bronsmatchen i Fotbolls VM och sedan kör vi en favorit i repris här ikväll...det vankas grillning (i solen!) på höjden här ovanför med egenkomponerade hamburgare och massa gottiga tillbehör...mums-mums! :)

Ja, det är sannerligen kul att kunna uppväga dessa gråa vardagar med så fina och roliga helger, och...som så ofta annars...vad sedan den här kvällen erbjuder återstår att se..?
So far, so good ;)

Lev å må!

// Maryly






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0