Kulturkalas-kalajs

Nu har helgen stundat och är mitt i sin allsköns glans!

MEN...för att återkoppla lite till passerade händelser;







Avatar och grymma Evergray öste på Kungstorgets scen på Torsdagskvällen, dit undertecknad Rockänka hade begett sig för att få en liten dos av hårdrock samtidigt som den kära sambon entrade scenen på Harry B James i Stockholm.

Den efterföljande Fredagen spenderades sedan med en liten sovmorgon, ett morgonpass innehållandes städning av lyan (hade tagit ut en semesterdag från Nordea), samt förberedelser inför eftermiddagens praktiska prov i makeup; "helhet med skönhetsmakeup och hårstyling".

Riktigt kul var det då min fina modell för dagen, Johanna, dök upp och det blev en återförening efter att vi inte sett varandra på nästan 10 år (!)
Senast vi umgicks var under den kära (och fantastiskt givande!) tiden med teaterklassen uppe i underbara lilla Forsa, en mil utanför Hudiksvall, på en skola i de Härjedalska skogarna.
Så ja...det var verkligen ett kärt återseende och det bidde ju en del uppdateringar under de två timmar som provet pågick...
Godkänd :)


Makeup i kalla toner, antracitgrå och lila med inslag av rosa. Statement-frisyr som...ja...blev en blandning av lite olika årtionden och verkligen kom till i "skapandets stund" ;)

Hem för att pussa lite på Rockstjärnan som landat efter bravaderna i Hufvudstaden, slänga ihop en spontan och helt okej toast skagen-middag, svira om, och sedan begav vi oss ut och iväg igen till Brewhouse.
Kvällen till ära bjöd både nya och gamla vänner i Death Destruction på ösig metal on stage!





Avnjöt showen tillsammans med en god kall, men sedan gjorde sig tröttheten påmind och vi begav oss hemåt för allmänt soff-häng och natt-tv.
Oldies... ;p

Lördag
och sköna sovmorgon...trodde jag.
Vaknade av någon outgrundlig (?!) anledning redan klockan 07.30 och ja...eftersom jag ändå hade lite ärenden att uträtta under dagen så var det väl lika bra att stiga upp då...

Morgonkaffe, lång-dusch med efterföljande piffing, en sväng till Bakluckan för att köpa nybakat bröd, och sedan ut i staden.

Strålande sol och en känsla av att sommaren ännu inte helt är över.
Besökte lite olika teknikaffärer då jag planerar ett data-inköp, modell; "något enklare som uppfyller mina arbetsbehov, samt är smidig att ha med överallt"
Tittade, beskrev, frågade, informerades, och troligen lutar det åt kandidaten nedan;


Finfin är den... ;)

Kulturkalaset huserar ju, som sagt, här i Göteborg och hade precis börjat vakna till liv.
Vi tog en sväng runt matstånden på Gustav Adolfs Torg, en titt med smakprov inne i Saluhallen, paus vid kanalen, och stosande längst med Avenyn.





Efter några timmars uträttande av nödvändigheter, samt skönt city-stros så styrde vi åter kosan hemåt.

I skrivandets stund poppas musik och jag tar det lilla lugna innan det är dags att ta itu med kvällens middag.
(måste dock erkänna att jag är riktigt sugen på en Kräftskiva..?!)
Senare ikväll blir det ännu en sväng ut i kalasyran, där bland andra Soundtrack Of Or Lives och Mustasch är två heta kandidater att underhållas av...

Hoppas på en riktigt kul kväll och önskar Er detsamma!

// Maryly


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0