Lördags-baluns!

Härliga lediga Lördag!
Och om än inte solen strålar från en klarblå himmel, vilket den ju gjorde förra helgen, så tittar den fram då och då mellan molnen och bjuder på sköna vårkänslor :)

Liten sovmorgon i morse efter en alldeles jättelyckad mini-pubrunda som avverkades tillsammans med min fina igår, som ett välkommet avslut på jobbarveckan och en hyllning till Fredagen och den stundande helgen!

Vi började med något försenad (då Johan varit iväg för musikvideoinspelning)aw på Hard Rock, fortsatte sedan till lilla och grymt mysiga The Flying Scotsman för ett glas gott och därefter vidare till den nyöppnade "In Flames-puben" 2112...rekommenderas!
Hejade på goa gubbar å gummor, skålade och hade det allmänt trevligt innan det blev dags för hemgång :)





Då min kära sambo jobbade idag bidde det singel-frulle för undertecknad på det alltid så trevliga Espresso House (deras scones are to die for!) på NK.

En liten runda i diverse olika butiker, uträtta några ärenden och inköp av några påskägg ;)

Hem igen, höja stämningen med lite go musik och ladda inför kvällens stora 30-års baluns!
Andy i Amaranthe ska firas och hele kalaset går av stapeln på Star Bowling...tror det kommer att bli en helt galen, men väldigt rolig kväll ;D



Så...nu ska det piffas lite här hemma, samt käkas lite mumsiga Toast Skagen med jordgubbar (!) till efterrätt innan det blir åka av!

Riktigt fin Lördag önskar jag Er!

// Maryly



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0