Jobbar-helg & Väntat besök

Oj, oj...nu är det mycket på gång, allt på en gång (som så ofta) och ett virvarr av tankar i hjärnan att hålla ordning på!
Försöker dock hitta Söndags-lugnet och varva ner lite såhär i kvällstimmarna...

Fredagen spenderades på Svenska Mässan med trevliga monter-kamrater, en prisutdelning för glada vinnare i diverse kategorier och ett avslut på hela Yrkes-SM.
Efteråt vankades det efterlängtad (som så ofta) After Work på Hard Rock, där vi satt och njöt på uteserveringen i ömsom strålande sol...ömsom regn och åskmuller.
Livebandet Rock Circus uppträdde med covers kvällen till ära, dock stannade vi endast några låtar innan kosan styrdes hemåt för att ladda inför kommande arbetsdag.
Jo...en sväng på kvarters-puben "Paddan" blidde det ju också ;)


Vår kära spådam var populär hos besökarna




Målare, Florister, Stylister och Bilreparatörer ( kategorin där Norrland vann...såklart!) samsades och visade prov på sina kreativa och praktiska talanger under mässan.
Erik och Mackan högg sten och testade en rad andra olika yrken till åskådarnas belåtenhet.
Mässans höjdpunkt var avslutande prisutdelning där en vinnare ur varje yrkeskategori korades!

Lördagen bjöd på strålande sol och sommarvärme!
För vissa stundade Göteborgs varvet och allmän stadsfest, för andra (det vill säga undertecknad) så vankades det ännu några timmar av arbete innomhus på biografen Bergakungen där en utbildning för KYH skulle marknadsföras. 
Jag kan ju inte precis påstå att det var en hög omsättning på antalet biobesökare under arbetstimmarna...men, jobbet blev i alla fall gjort och känslan av att sedan sticka ut i den ljumma lördagskvällen blev så mycket bättre!

En mysig och spontant egenkomponerad After Work nere vid kanalen innan det blev Champions League-final och skålar inne på ett absolut överfullt The Dubliner!
Och så vidare...




Idag strålade solen lite mindre och vindarna som hade tilltagit i sin styrka blåste lite kallare när jag begav mig ut och iväg för några timmars arbete som visningsvärd för Erik Olssons fastigheter.
Fort var det jobbet gjort och sedan spenderades söndagseftermiddagen med lite administrativt arbete, en skön promenad, en mumsig middag och organiserande av kommande flytt.
Snart bär det av...

Klockan 22.30 fick jag även ett väntat besök.
Men det är en helt annan historia...

Allt gott!

// Maryly

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0