4:e Advent 2010

Oj, oj, oj...nu närmar sig verkligen julen med raska fötter!
Och ja, själva julstämningen ökar nog lite mer den också för var dag som går...

En bra dos av julhärligheter bjöd den passerande helgen definitivt på.
Julrusch, julklappsshopping, paketinslagning (ja, jag fick iväg den rejält packade blå lådan upp till norr!), bakning, smakning, julsånger med mera, med mera...

En Lördag med middag ute i Mölndal hemma hos Johan´s mamma, där det bjöds på gröt och provades skinka, samt andra göttigheter...en försmak av vad som komma skall.

En Söndag med stort adventsfika, även detta ute i Mölndal, där Johan´s mormor hade bullat upp med diverse godsaker vi alla fick njuta av tillsammans.

En bussresa hem efter fikat där det bara var att konstatera att snö + Västtrafik inte alls är en särskilt lyckad kombination...då vi blev sittandes i kö ett bra tag eftersom en buss längre fram kört fast och stoppade upp trafiken.

Det hela "trafik-kaoset" (som tidningarna skulle uttryckt det) löste sig dock utan några allvarligare problem och vi kunde komma hem till adventsmys i soffan med glögg, pepparkakor och fyra strålande juleljus.
Glad 4:e Advent!



Måndag morgon...och jisses vad motvilligt det kändes att stiga upp och knata iväg till jobbet(!)

Motivationen och arbetsmoralen har tyvärr inte varit den bästa idag, men tack och lov så är det bara morgondagens arbetstimmar kvar innan det är dags för mig att få några efterlängtade dagars julledigt!
Min hjärna har nog redan det...

Ett lite lagom lätt pass på gymmet han man också klämma in och sedan var det dags att bege sig till ICA -modell större, med inköpslistan -modell längre, för att avklara stora julmats-handlingen.
Fulla kassar släpades hem, packade upp, och massa gott fyller nu vår kyl och frys...gött e de! ;)



Ironiskt nog, med tanke på all den inköpta maten, så hade klockan hunnit slå lite för sent...och lite för lite ork fanns det också för att ställa sig och laga middag...
Så, i skrivandets stund är undertecknad mättad och belåten av en hederlig take-away-middag :)

Inte mer action för ikväll, utan nu blir det tv-soffan och två svenska humor program efter varandra.
Och så ska jag nog smutta lite på glöggen också...

Imorgon börjar nedräkningen inför julen på allvar.
Imorgon är det dessutom en dag som börjar med en total månförmörkelse (som jag hoppas kunna skåda) och slutar med den mörkaste natten på året...
Håll någon hårt i handen, nu åker vi!

// Maryly


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0