Rockfesten

Här kommer nu äntligen lite information om den tidigare nämnda Rockfesten, där jag har förmånen att få sitta med i ledningsgruppen, samt innehar rollen som bandansvarig :)
Ta del av informationen som följer nedan, besök hemsidan och sprid budskapet!
Rock on!


Rockfesten hyllar historiens största band!


"En hyllning till världens största,

med Sveriges bästa tributeband"


Varberg 4 juli 2009


Många av tidernas största band turnerar inte längre och andra kommer till Sverige vart femte år. Saknaden är stor och det här vill Rockfesten råda bot på. ­Idén bakom Rockfesten är att ge möjlighet att en gång om året uppleva dessa rockklassiker live.


I år är det Creedence, Stones, Springsten, AC/DC och U2 som hyllas. Dessutom bjuder Rockfesten på sommaren bästa Gyllene Tider show. Som final blir det en rockkavalkad med Annelie Rydé. Totalt är det sex av Sveriges bästa tributeband som uppträder fördelat på två scener. Banden är utpräglade liveband som kommer originalen väldigt nära.


Rockfesten är komplett med både förfest och efterfest!


En nyhet i festival-Sverige är vår Musician Corner, en scen med komplett rigg, där du som besökare kan uttrycka dig musikaliskt. Du kan uppträda själv eller med dina kompisar. Här kan band bildas spontant bara för en kväll och några låtar. Allt är möjligt och vad som helst kan hända!

Vi har begränsad mängd biljetter till Rockfesten. Försäkra dig om en biljett genom förköp. Observera att festivalen förläggs inomhus vid dåligt väder.

Förköp: 295 kr på  www.ticnet.se
Vid entré: 345 kr


För mer information om; festivalprogram, banden, boende, mat och dryck mm. Besök oss på:


www.rockfesten.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0