Pain-day

Bara lite snabb update för att visa att jag fortfarande lever, men hellre fortsätter myset i soffan än framför datorn ;)

Ny vecka, nya tag, tidig start och allt det där...
Till Borås för föreläsning och påbörjande med grupparbete.
Dock hade dagen kännts betydligt mycket bättre om det inte var för det sjukt överjordiska och plågsamma magsmärtorna som sakta men säkert smög sig på under föreläsningens första timma.

Värken tilltog i styrka, jag kunde knappt andas och blev tvungen att lämna föresläsningssalen...och sen höll det i sig...
Försökte äta lite lunch, men det blev nästan bara värre.
Kände en viss lättnad då jag senare kunde ta mig till Borås resecentrum och hoppa på bussen hem, men denna lättnad blev kortvarig då bussen var smockfull med folk som trängdes och levde om...så det var bara att bita ihop och försöka hålla så god min som möjligt i krämporna.

Framme i Göteborg, ut i regnet och iväg till gymmet.
Jag orkade verkligen inte, men någonting sa mig att om jag bara tvingade mig själv till lite rörelse så skulle hela jävligheten släppa...
Upp på löpbandet i sakta mak...och då...äntligen...gav det med sig, jag kunde andas och slappna av igen!

Vet faktiskt inte riktigt vad denna åkomma beror på...det har inträffat några gånger tidigare (bland annat i Turkiet då jag trodde döden var närvarande...en annan historia...) och på senare tid varit mer återkommande.
Efter lite rådfrågande bland "kunniga" och yrkesverksamma botgörare, verkar det nu vara beslutat att bäst är att ta en tripp till sjukhuset för undersökning nästa gång det inträffar...vilket det förhoppningsvis aldrig mer gör *peppar,peppar*!

Av ovanstående andledning känner jag mig därför riktigt trött och tömd på allt vad energi heter, och är bara lycklig över att få krypa ihop under filten med en stor kopp the framför en bra rulle...

// Maryly

DAGENS;
-Mystiska brev #2

Idag kom ett brev med posten från avsändaren; Jultomten
(!)
I brevet låg en karta över London, samt ytterligare ett kuvert med texten; Öppnas då planet lyft!
Undrar verkligen vad det kan tänkas innehålla?!
Undrar, nästan ännu mer, om jag och Johan kan hålla oss från att öppna brevet innan? ;)

Lite spännande är det i alla fall...sånt gillas!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0