Borås, Borås!

Samt lite om helgens övriga förehavanden...

Solen strålade över Göteborg och luften kändes härligt sommarvarm igen då jag vinkade av min kära sambo till skånetripp, och själv satte mig på bussen mot Borås i lördags.

Lite lätt bakis-skakis gjorde resan till en inte alltför bekväm upplevelse, och det var skönt att tillslut stiga av och entra Dammsvedjan till Manishas och Calles fest :)
Väl där blev det lite vin, lite piffande och allmänt tjöt innan det var dags att ikläda sig bästa "hemmafru-rollen" och förbereda lite av kvällens mumsigheter till det att karlarna skulle ansluta efter en runda med frisbee-golf.
När festligheterna sedan drog igång, musiken strömmade ut ur högtalarna och folk var på plats, så åt och dracks det massa gott, presenter öppnades och stämmningen var på topp!

På grund av det dåliga utbudet av bussar tillbaka till Göteborg, så var min plan att lämna festen tyvärr allt för tidig, men jag hade i alla fall turen att få plats i en bil tillbaka till götet...snabbt och smidigt, vilket tacksamt togs emot!

När jag så åter anlände till Centralstationen var natten fortfarande ung, och jag funderade en stund på om jag skulle bege mig ensam ut i Madonna-vimmlet och invänta Johans hemkost från Eslöv...men tröttheten fick övertaget och det blev vagnen hem, musik-poppande, väntande och ett lugnt avslut på lördagen med Johan ute på balkongen istället...

Lite bilder från kvällen;


Mumsiga mackor på rad


Mmm...mangotårta


Nödvändigheter?!


Calle


Andrea & Arvid


Kok-boks visdom


Soffa-snack


Jag & Manisha

Igår, Söndag, blev det sovmorgon de luxe...jajemän!
Söndags-känslan hade som vanligt infunnit sig...men vi tog ändå oss i kragen här hemma och ryckte upp oss för en promenad in till stan och ett halvhjärtat försök till socialiserande ;p

Ringde och grattade storebror som fyllde år (Hurra, hurra!) och kände ett litet styng i hjärtat av saknad till de där uppe i norr...

Annars var det lugnet som rådde...lite åska-mys, lite go middag med paj och glass till efterrätt, lite filmtittande, stora godispåsen och söndagskvällen var ett faktum.

Idag, åter måndag -åter ny vecka, väcktes jag av detta byggnadsarbete som aldrig verkar ta slut..?!
Det skulle varit klart för över en månad sedan, men på grund av förseningar (gud vet vilka?) springer det fortfarande okända människor upp och ner för ställningarna utanför fönstret...

Ska strax ge mig i kast med att fixa ihop något ätbart, ta tag i lite små-saker som ska göras och sedan bege mig till gymmet.

På återskrivande...

// Maryly


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0