Skymning...

Solen har sänkt sig ner över Göteborg och ögonen svider av trötthet...en väldigt lång, men också väldigt givande dag som lider mot sitt slut.

Tog tåget till Varberg i morse för projektmöte med ledningsgruppen inför den annalkande Rockfesten, och en liten guidad tur av evenemangsplatsen för att få inspiration till hur denna smidigast ska arrangeras.
Många idéer som poppade upp, många funderingar som diskuterades, och många beslut som fattades.

Rockfesten, som är en tribute-festival till tidernas största rockklassiker, kommer att gå av stapeln den 4:e juli i Varberg och i nuläget är det många bollar i luften att hålla koll på för att allt slutligen ska klaffa.
Det största fokuset ligger just nu på området; marknadsföring.
Vidare upplysningar om aktuell hemsida, biljettköp och annan relevant information, kommer att uppdateras i denna blogg inom en snar framtid... ;)

Väl hemma i Göteborg igen så hann jag shoppa ny jeansjacka (!) och få någon timmes solljus innan det var dags att ta tag i lägenhetsstäd, lite små-plock, tvätt och matlagning.
Trött och allmänt sleten tänker jag nu förpassa mig till tv-soffan med en god kall, bara njuta av allt som är avklarat och det som är kvar av kvällen....imorgon vankas ledighet och valborgsfirande! :)


DAGENS;
- lunchen i solen som intogs nere i hamnen vid campus.
Sol, vind och vatten...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0